Cаморегулюючий гріючий кабель (Самрег) E.NEXT

Cаморегулюючий гріючий кабель (Самрег) E.NEXT

Саморегулюючий гріючий кабель (Самрег) використовується для ефективного підігріву будь-якої поверхні, з якою він стикається. Він застосовується для обігріву і захисту від замерзання всіх видів трубопроводів в умовах низьких температур і залягання труб на глибині промерзання грунту. Зокрема, Самрег використовують для профілактики перемерзання труб холодного водопостачання та каналізації, забезпечуючи їх безперебійне функціонування протягом усього року.

Принцип роботи Самрега простий. Це двожильний провід, здатний до тепловиділення різної потужності на різних ділянках своєї протяжності — все визначається температурою середовища, де знаходиться ділянка. В цьому й полягає суть саморегулювання Самрега: низька температура середовища — високе тепловиділення, середня температура середовища — середнє тепловиділення, висока температура середовища — низьке тепловиділення. Завдяки своїм унікальним особливостям Самрег знаходить безліч застосувань у побуті.

Електротехнічна Компанія E.NEXT-Україна пропонує широкий вибір модифікацій Самрега для підігріву труб водопроводу і каналізації, облаштування системи антиобледеніння, для обігріву покрівель, водостічних систем, для підігріву ганку, доріжок, парковок, під'їзних доріг, грунту в теплицях. І це далеко не всі сфери, де може бути з успіхом задіяний Самрег.

АртикулНайменуванняПотужність, Вт/м.п.
h12550070Кабель нагрівальний саморегулюючий 10Вт/м TESR-10-AO10
h12550071Кабель нагрівальний саморегулюючий 20Вт/м TESR-20-AO20
h12550072Кабель нагрівальний саморегулюючий 30Вт/м TESR-30-AO30
Опубликовано 2017-04-21 Home, Новости 0 1861

Оставить комментарийОставить ответ

Вы должны авторизоваться для отправки комментария.
Предыдущая
Следующая